Order innan 14.00 skickas samma dag 1-3 dagars leverans Fri frakt över 499:- Få först. Betala sen.

Få 10% rabatt på ett köp med kod JULI


Om butik atmosfär

Design på nätet sedan 2009

Butik atmosfär är din digitala inredningsbutik med högkvalitativa varumärken & produkter. Vår ambition är att alltid leverera en enastående upplevelse i form av inredning & design till bra pris med snabba och smidiga leveranser.

Företaget startades 1998 med en passion för heminredning, design & kvalitet och existerade först som en liten lokal butik innan flytten till den digitala världen skedde 2009 då butiken blev E-handel. Idag fortsätter vi hjälpa hela Sverige att skapa ett hem som du både trivs i samt älskar.

Vi innehar F-skattsedel

Org.nr: 600112-6694

Moms nr: SE6001126694

Brett sortiment till rätt pris

Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment beståendes av inredningsdetaljer till hemmets alla rum & livets alla speciella stunder. Vi strävar efter att alltid finnas här för dig oavsett vad du är ute efter till köket, sovrummet, badrummet eller något av ditt hems andra rum & utrymmen.

Vi älskar allt som gör hemmet lite snyggare, lite roligare och inte minst bekvämare samt personligt. Vårt sortiment består av högkvalitativa produkter från kända varumärken som Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk, Dorre med mera.

Hela sortimentet finns på vårt egna lager i Sverige för att kunna erbjuda allra snabbast hantering samt leverans hem till dig. Vi hoppas kunna vara till god hjälp i ditt uppdrag att sätta den där lilla extra guldkanten på vardagen & tillvaron.